Tarieven PCR coronatest met Reisverklaring
☝Klik & Bestel Vandaag je pcr-test!☝

PCR test met reisverklaring Ede

PCR test met reisverklaring Ede

Woon jij in Ede en wil je graag een PCR Test met reisverklaring aanvragen? Dan kun je terecht bij de teststraat op de locatie in Ede, Kamperfoelielaan 2, 6713 EE. Een PCR test met reisverklaring vraag je aan omdat je met een gerust hart op vakantie wilt gaan of omdat je voor je werk naar het buitenland moet. Dankzij het coronavirus is het buitenland bezoeken nou eenmaal een stuk lastiger geworden. Met een PCR test kun je echter gewoon de grens oversteken want dankzij de reisverklaring laten andere landen jou binnen. Dan weten zij dat jij gezond bent. Natuurlijk is het voor jou ook een super fijn gevoel dat je gewoon gezond naar het buitenland gaat. Alles over de PCR test en de testraat in Ede lees je in dit artikel. Bekijk ook in de omgeving: Maak hier online afspraak Corona PCR-Test in Ede.

Vraag een PCR test met reisverklaring in Ede aan

Als jij graag een PCR test wil aanvragen dan hoef je maar 139 euro te betalen bij de teststraat in Ede. Hierbij krijg je dan de reisverklaring waarmee je kunt laten zien dat jij negatief bent getest op het coronavirus. Als je dan het vliegtuig in of uitstapt kun je deze verklaring laten zien zodat jij de grens over mag. Een reisverklaring is dan ook noodzakelijk voor als je op reis gaat want anders kom je het buitenland niet in. Bij het aanvragen van een PCR test is het belangrijk dat je in de gaten houdt dat hij niet ouder mag zijn dan 72 uur. Zorg er dus voor dat je de test niet te vroeg en niet te laat inplant. Je moet namelijk ook rekening houden met de wachttijd van de uitslag. Gelukkig krijg je bij de teststraat in Ede de uitslag vrij snel. Als jij jou PCR test hebt ingepland voor 11:30 dan krijg je diezelfde dag nog de uitslag van jou positieve of negatieve coronatest rond 22:00. Als je de afspraak na 11:30 had dan krijg je de uitslag de volgende dag rond 22:00. Boek vandaag uw afspraak bij testlocatie Ede!

Zo gaat een coronatest in Ede

Spoed PCR-test incl. reisdocument of antigeen-testen Ede of de regio [nearby], [nearby] en [nearby]

Een coronatest lijkt misschien eng maar dat is het zeker niet. De hulpverleners bij de teststraat in Ede zijn super professioneel en doen hun best om jou op je gemak te stellen. Meestal duurt de test maar zo’n 5 á 15 minuten. Voor je het weet zit je dus weer thuis op de bank, te wachten op de uitslag. Bij de test wordt er een wattenstaafje in je neus aangebracht om een beetje slijm af te nemen. Dit is een akelig gevoel, maar pijnlijk is het niet. Dat slijm gaan ze dan onderzoeken in het laboratorium. Zorg ervoor dat je tijdens de coronatest je identiteitsbewijs en een bevestiging van je afspraak bij je hebt. Deze moet je namelijk kunnen laten zien bij de teststraat. Zodra de uitslag bekend is krijg jij het binnen via de mail. Houd dus super goed je mail in de gaten want het kan maar zomaar zijn dat er een reisverklaring in zit.